| Eva1997 a întrebat:

Bună seara! Cum să previn stările de greață și diareea când vin din concedii? Menționez ca am probleme cu fierea!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai bine este sa nu mananci nimic nesanatos in concediu, nimic prajit, gras, carnati si salamuri, fiindca acum ai peste tot optiunea sa legi ce mananci.

O alta varianta este sa te operezi de fiere, fiindca operatia este extrem de usoara si se poate trai mult si bine fara fiere.
Eu insami am scos-o acum 25 de ani si am scapat de crizele de fiere, pe veci.

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nu te mai duci în concedii.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la medicul de familie.

| I0NUTA a răspuns:

Faci tratament 3 luni de zile, in care ti si regim (fara prajeli, grasime si lactate). In timpul acesta fierea ta isi va lua o pauza.
Pe mine m-a ajutat debridat si omez, bineinteles cu prescriptie medicala si regim. Am mancat gratare si legume fierte. Nu am putut sa tin mai mult.
Sanatate!