| madalinutza a întrebat:

Buna searabig grin as vrea sa va intreb ceva...este adevarat ca ciclul se opreste daca stai in apa rece?thinking va rog frumos sa-mi ziceti.Si daca este adevarat, de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IrinaAndreea a răspuns:

Buna! Intr-adevar, menstruatia se poate opri sau diminua in contact cu apa, dar nu conteaza daca e rece sau nu. Insa asta de obicei se intampla atunci cand faci dus (15 minute), nu stiu daca acelasi lucru e valabil si pentru o perioada mai indelungata. Oricum, apa rece nu este recomandata pentru baie nici in zilele normale, cu atat mai putin atunci cand esti la menstruatie, pentru ca atunci organismul e mai sensibil si poti raci instant. Ai grija de tine!winking

6 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

E chiar nesanatos sa te bagi in apa rece cand ai menstruatie. Nu vad de ce vrei sa se opreasca fortat?! Plus de asta nu se opreste pentru ca este un proces organic ireversibil.

| Emena a răspuns:

Doar daca stai in apa se opreste, dar nu in cea rece rece.pentru ca o sa racesti.de ce? nu mai stiu;-?

| Alexandra_3922 a răspuns:

Ba nu, din contra se opreste pe moment, iar dupa o sa iti vina de 2 ori mai mult si o sa ai niste dureri de burta picioare si spate de o sa te urci pe pereti. evita sa te "balacesti" cand esti pe stop, fa multe dusuri si scurte.

| AdeEalx a răspuns:

Nu este adevarat, daca stai in apa rece in timpul menstruatiei, nu numai ca racesti, dar si dureaza mai mult.
de ex. daca ai fi la mare, si ai fi in aceasta perioada si ai intra in apa ai observa ca iti va trece mai greu decat ar fi trebuit. vorbesc din proprie experientahappy.
acum tu nu ramane decat sa "experimentezi"laughing.
succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se opreste! Se opreste doar daca esti insarcinata

| Brunettha a răspuns:

Sall

mie una imi e mai rau daca stau in apa rece

si in plus d asta

dc ai vra sa se opreasca?

iti face mai rau...