Buna! Intr-adevar, menstruatia se poate opri sau diminua in contact cu apa, dar nu conteaza daca e rece sau nu. Insa asta de obicei se intampla atunci cand faci dus (15 minute), nu stiu daca acelasi lucru e valabil si pentru o perioada mai indelungata. Oricum, apa rece nu este recomandata pentru baie nici in zilele normale, cu atat mai putin atunci cand esti la menstruatie, pentru ca atunci organismul e mai sensibil si poti raci instant. Ai grija de tine!
E chiar nesanatos sa te bagi in apa rece cand ai menstruatie. Nu vad de ce vrei sa se opreasca fortat?! Plus de asta nu se opreste pentru ca este un proces organic ireversibil.
Doar daca stai in apa se opreste, dar nu in cea rece rece.pentru ca o sa racesti.de ce? nu mai stiu;-?
Ba nu, din contra se opreste pe moment, iar dupa o sa iti vina de 2 ori mai mult si o sa ai niste dureri de burta picioare si spate de o sa te urci pe pereti. evita sa te "balacesti" cand esti pe stop, fa multe dusuri si scurte.
Nu este adevarat, daca stai in apa rece in timpul menstruatiei, nu numai ca racesti, dar si dureaza mai mult.
de ex. daca ai fi la mare, si ai fi in aceasta perioada si ai intra in apa ai observa ca iti va trece mai greu decat ar fi trebuit. vorbesc din proprie experienta.
acum tu nu ramane decat sa "experimentezi".
succes.
Sall
mie una imi e mai rau daca stau in apa rece
si in plus d asta
dc ai vra sa se opreasca?
iti face mai rau...
Corinabebe întreabă:
anonim_4396 întreabă: