| Vivilica a întrebat:

Bună seara! Dacă ma poate ajuta cineva cu un sfat...vineri m-a înțepat o albina,viespe nu știu ce a fost, de picior, ideea este ca de atunci ma mănâncă locul ala și este rosu acolo! Ce sa fac? M-am dat cu unguente, am luat claritine dar tot asa este ...mulțumesc pentru răspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aștepți să treacă.

| relian a răspuns:

Foloseste o crema cu Hydrocortisone,o sa te ajute, intrebi la farmacie, stiu aia ce sa iti dea, spui ca te maninca nu stiu ce loc, intepatura si cam aia e tot.
Crema ce am zis mai sus este pentru asa ceva facuta, pentru mincarimi.

| Vivilica explică (pentru relian):

Mulțumesc frumos!

| LPCTSTR a răspuns:

Nu faci nimic, efectiv lasi rana sa se vindece.
Cat despre medicamentul luat, nu vad corelatia. Medicamentul respectiv se ia numai in cazul alergiilor cunoscute [alea pe care stii ca le ai], ce alergii ai tu la intepaturi de ganganii? Realizezi ca medicamentele luate "preventiv" pot face fie nimic, fie naste alte probleme?

| Ella203 a răspuns:

E posibil sa fii fost paianjan dar asta depinde de intepatura, de forma ei. Te poti duce la farmacie si sa intrebi sau daca esti sigur ca e intepatura de viespe sau de albina ai grija sa nu ii fii ramas acul, dupa aceea poti pune sare (ajuta la vindecare) te v-a ustura putin dar intr o ora doua se vindeca. (Bunica mea imi punea sare cand ma intepa o albina sau viespe si imi drecea in 2 ore mancarimea iar a doua zii nici nu mai ziceai ca m-a intepat