anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca sunt virgina pot sa am sindromul ovarelor polichistice sau nu are legatura una cu alta?
Intreb asta deoarece mi-au aparut fire de par prin locuri in care nu aveam. Sper sa nu am ovar polichistit si pentru ca am ciclul regular. Posibil sa am mai mult testosteron sau diabet zaharat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Lostlyric a răspuns:

Majoritatea femeilor prezinta Sindromul ovarelor polichistice. De cele mai multe ori, acesta este legat de un dezechilibru hormonal si cele mai frecvente simptome sunt menstruatiile si fluxul neregulate. Nu are legatura cu virginitatea.
Din ce spui tu, e posibil sa ai dereglari hormonale. Un consult endocrinologic ti-ar prinde bine.

2 răspunsuri:
| Docmiau a răspuns:

Da, este o posibilitate. Boala se manifestă însă preponderent prin: menstruații neregulate, lungi, abundente şi dureroase, hirsutism (apariție de fire de păr în zona areolei mamare, bărbie) etc.
Pentru a afla nivelul de testosteron şi glicemia, recomand analize sangvine de laborator.

| AdelinaC a răspuns:

Nu are legatura una cu alta. Si eu sunt virgina si am fire de par unde nu ar trebui