| Rimadan103120 a întrebat:

Buna seara, de 2 luni am o iritatie in gat, am fost si la medicul de familie, am luat tratamentul, dar degeaba, de o saptamana tusesc foarte des si scurt, tusesc saliva mai mult, si cand ma trezesc scuip multa saliva, abia luni ma duc la control, posibil sa fie faringita, dar gatul in interior e iritat rau, nu am probleme de scaun, sau de respiratie, nu am avut nici febra, nici nu am scazut in greutate, doar ma irita gatul, atat tot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Hoteteu_Nicolae_1985 a răspuns:

Am avut si eu ceva asemanator recent - am luat Zinnat dupa ce am fost la doctorita de familie si a descoperit puroi. Dupa inca o saptamana a trecut, insa a ramas usturimea, iritatia, o bronsita. Plus tuse care nu a trecut nici dupa o luna (este totusi mai inceata). Luat: Erdomed apoi Tusin, magnevie (vit D este buna pentru imunitate), miere de manuka. Nu am avut febra. Am avut de 2 ori intr-o luna laringita, de abia am putut vorbi cate 2-3 zile. Am observat la copiii care vin la mine la meditatii ca sunt multi virusi in perioada asta, inclusiv covid care (cred eu) ca s-a combinat cu virozele clasice! Cei de liceu sunt mai putin bolnavi, cei de gimnaziu au avut simptomele mele. Ori eu am dat, ori am luat de la ei, nu se mai stie.

| Sophieka a răspuns:

Cauta motivele in spiritualitate. Ceva suparare, trauma, vorbe grele poate sa iti cauzeze aceasta problema. Sau poate ai nevoie sa incerci produse naturiste si sa iti intaresti sistemul imunitar.

Incearca propolis si ceaiuri calde.