Recomand animal flex de la universal, dar intai ia pauza 5 zile, in care nu ridici nimic mai greu de o plasa mica de cumparaturi. Daca dupa 5 zile tot nu-si revine, du-te la medic.
De cate ori pe saptamana iti lucrai antebratul? Faci skandenberg de te intereseaza asa mult?
Nu ai forţat prea tare musculatura? Încearcă cu un unguent calmant, sau cum se face la sportivi o pungă de gheaţă pe zona dureroasă. Sau dacă ai un ulei esenţial de lavandă poţi pune două - 3 picături pe zona respectivă (până intră în piele), deoarece are rol de relaxare a muşchilor si a sistemului nervos. Nu ştiu ce vei rezolva cu vitaminele, sunt doar pentru imunitate.
Poţi consulta şi un medic de fizioterapie, ca ceva să fie prins între articulaţii.
In niciun caz nu e lipsa de calciu sau de vitamine. Poate fi vorba de o afectiune reumatologica (reumatism articular, artrita reumatoida), motiv pentru care ar fi sa ajungi la un medic reumatolog pentru un consult.
http://www.i-medic.ro/......tia-adulta
Mentionez ca am fortat incheieturile FOARTE mult deci as vrea sa stiu daca aceasta durere este trecatoare.
Nu cred ca este o durere trecatoare pentru ca durata de cand s-a instalat e destul de mare. Imi mentin parerea ca ar fi bine sa te consulte un medic.
Am observat ca durerea a scazut fara sa-i fac nimic dar tot "e acolo".
Nu e doping, e un supliment alimentar pentru refacerea articulatiilor si al tendoanelor, intreaba un medic sportiv despre el, e considerat cel mai bun supliment de pe piata, dar e si scump
Si cu suplimente alimentare tot "natural e".
Vezi ca antebratele se lucreaza si la celelalte grupe, de 2-3 ori pe saptamana e mult, ramai la maxim 2 antrenamente pe saptamana si lasa mai mult de 48 de ore.
Faci skandenberg profesionist sau doar cu prietenii? Eu am inceput sa fac oficial de curand, momentan ma antrenez la club si la sala pentru concursurile din iarna.
Nu am mai antrenat bratul de 4-5 luni, m-am ocupat mai mult de antebrat deoarece eram pus de foarte multi cu bratul mai mic ca al meu.
Am ajuns la o forta in antebrat impresionanta pentru skandenberg cu prietenii pana cand a inceput sa ma doara osul acela de la incheietura, de atunci nu prea am mai facut.
Ai noroc ca sunt amatori, daca iti aplica un top-roll ai sa vezi imediat efectul ca nu ai antrenat bratul de 4-5 luni
In functie de tehnica intra o gramada de muschi pe langa antebrat ( biceps, triceps, umar, spate, piept ), toti sunt importanti.
Du-te la medic, daca iti distrugi incheeitura nu o sa devii mai puternic. O sa-ti recomande medicul niste suplimente sau chiar medicamente si o sa te refaci, altfel e un risc destul de mare.
Nu stiu, dar pare bun. Poti sa cauti pe net review-uri despre el, de la cei ce-au folosit ( de preferat pe site-uri de culturism sau fitness )
Eu personal am folosit doar animal flex si m-a ajutat foarte mult, cand am avut un tendon intins dupa un antrenament profesionist de skandenberg, din cauza caruia am pierdut si cupa GE-DO, ca nu puteam sa particip cu mana pe butuci.
Un supliment destul de bun pe care ti l pot recomanda, este flexa plus. Poti citi mai multe despre acesta pe internet.