| rruuqq a întrebat:

Bună seara! De 2 luni mi-a apărut ca un fel de gâlmă pe venă, mai exact pe articulația pumnului. Mă doare dacă strâng pumnul iar dacă apăs se mișcă de colo colo. Durerile mai serioase apar noaptea si se extind aproape pe toată mâna. Țin să menționez că în decembrie am avut branulă, doua zile, pentru că m-am operat de amigdalită. Am nevoie de un sfat pentru că deocamdată nu pot contacta un medic si sunt destul de îngrijorată. Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Am avut mai multe galme de acest gen tot dupa branula dar au aparut imediat dupa ce mi-a fost scoasa branula dar nu ma dureauu deeloc si s-au dus dupa vreo 4 luni fara sa fac nimic.Totusi daca te doare asa rau mai bine ai merge la medic sa iti dea ceva sa te ajute

| rruuqq explică (pentru Felys):

Mulțumesc pentru sfat!