Cumparati un test de sarcina ca sa fii sigura ca nu e vorba de sarcina. Il poti achizitiona de la farmacie sau din magazine
Noi fetele, mereu gandim asa dupa un contact sexual neprotejat mai ales daca ne simtit rau. Nu te panica, fa un test daca nu ti-a venit menstruatia sau fa-l in ambele cazuri chiar daca unul dintre ele este banal, doar pentru a te simti sigura. Incearca sa mananci, iti recomand pastilele Calciu si Magneziu de la farmacie, costa 27 ron si sunt 3 tablete (imi cer scuze, nu stiu cum se numesc ). Mie mi-au ajuns 1 luna si. fructe, apa cu lamaie si inviorare in fiecare dimineata! Multa sanatate
Starile de greata/ameteala/ scaun moale/sangerari scurte(picaturi) senzatia de balonare si senzatia de plin sunt semne de sarcina, dar poate fi o alarma falsa. Cel mai bine du-te la farmacie, cere un test de sarcina si vezi cu ochii tai. Daca nu esti sigura i-a 2 teste, ca sa stii cu siguranta daca esti sau nu.
Asa am si eu, dar de un an, si la fel am crezut si eu.
Daca nu ti-a venit menstruatia, fa un test si o sa vezi care e problema, stomacul sau sarcina.
Deși nu cred ca e sarcina, deoarece stările de greata si balonare etc apar dupa 4-6 saptamani de cand ovulul a fecundat.
Fa ti un test doar daca a trecut data venirii menstruatiei, ca altfel il faci degeaba. Pwp
Btw, daca nu trece intr-o saptamana, merci la doctorul de familie si vorbeste cu el despre stările astea. E cel mai bine decat sa astepti ca mine.
Si daca iti vine si pe gat, sau te usutura stomacul poti avea reflex gasto