Buna, AnaMaria. Urmeaza o serie de intrebari.
1. Te ustura atunci cand urinezi?
2. Urinezi cu dificultate si cantitati mici, chiar daca simti ca vezica urinara e plina?
3. "Eu totusi cred ca din cauza lubrifierii care de multe ori lipseste la mine, s-a produs ceva mecanic in interiorul ureterului si a meatului." Despre ce lubrifiere vorbesti?
1. Da, ma ustura cand urina ajunge spre exterior, uneori am si dupa ce urinez cateva secunde de usturime.
2. Urinez in cantitati normale, fara dificultate. Chiar si urologul mi-a spus ca vezica se goleste foarte bine, complet.
3. Totul a inceput dupa un contact sexual in care nu eram destul de exitata si astfel umiditatea vaginului nu a fost suficienta si poate e vorba de un traumatism.
Daca apas pe basica aceea de la intrarea vaginului spre meatul urinar, simt usturime inaintru cand vezica e plina.
Buna seara si multumesc pentru raspuns!
1. Am usturimi atunci cand urinez dar la nivelul uretrei, spre iesirea urinei.
2. Nu, nu am dificultati. Urinez normal si culoarea urinei e normala. Chiar si medicul urolog mi-a spus ca vezica se goleste foarte bine.
Usturime prezint si atunci cand apas pe acea basica de la intrarea vaginului spre meatul urinar. Usturimea este inauntru.
3. Totul a inceput de la un contact sexual fara prezervativ, iar eu probabil nu eram destul de exitata si umiditatea era redusa. Ma gandesc la un traumatism ceva.
gamze întreabă: