anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De aprox. 2 saptamani simt ca un fel de nod in gat, putin mai jos de marul lui adam, de asemenea ca si cand ar fi ceva acolo. Vreau sa va mai spun ca simt cel mai adesea atunci cand inghit in gol. Vreau sa va mai precizez ca am senzatia permanenta cum ca ar fi ceva acolo.Am citit pe net cum ca ar fi de vina mai multi factori precum refluxul gastroesofagian, stresul, fumatul, etc. Ma gandesc la ce este mai rau, asa ca pana vineri daca nu imi trece cu antibioticele pe care le iau de ieri si bomboanele de supt ma voi duce la medicul de familie. Rog pe cei care au mai fost intr-o situatie similara ca a mea sa imi spuna in cat timp au trecut simptomele, si ce medicamente ori tratamente naturiste au luat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

1. Faina poza, oare au stat mult cei de la TPU pana sa iti aprobe sa o pui pe site?
2. Nu mai lua antibiotice fara recomandarea medicului. Probabil acolo nici macar nu e o infectie si chiar daca ar fi, nu ai de unde sa stii ca antibioticele alea au un efect asupra ei. Iti distrugi stomacul...si altele. Du-te la medic, da, pot fi mai multe cauza si fara consult medical nu are nimeni cum sa-si dea seama ce e acolo de fapt.

| MistretulPufos a răspuns:

1) Frumoasa poza
2) Stiu ca ar mai putea fi daca ai probleme cu glanda tiroida
3) Du-te la doctor, serios

| AlexDFY a răspuns:

La fel ca tine, eram si eu pe la 13 ani, cand ma dezvoltam, eram foarte speriat, dar vad ca, cu timpul a trecut, din cauza ca esti speriat, simti si mai rau ca si cum ar fi ceva acolo.Dar nimeni nu stie daca chiar e ceva acolo, doar medicul.

| Jipa95 a răspuns (pentru AlexDFY):

Si tie dupa cat timp ti-a trecut?

| AlexDFY a răspuns (pentru Jipa95):

Nu mi mai amintesc, stiu doar ca aveam 12-13 ani, acum am 16, oricum, poate nu ai absolut nimic, dar daca poti merge la medic du te, si nu mai lua antibiotice asa.

| Alexandruuu88 a răspuns:

Posibil sa fie de la tiroida sau de la reflux gastric