anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, de azi am observat ca ochiul drept este mai mic ca cel stang dar nu stiu de ce. Cred ca nu este mai mic doar ca am putina piele care e cam tot timpu unflata acolo deasupra lui. si il face putin mai mic si cand rad sau zambesc la fel stangu mai mare dreptul mai mic nu stiu de ce.
Se poate face ceva? straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Agnes00 a răspuns:

Corpul nu este simetric, niciodata partea dreapta nu va semana perfect cu cea stanga. (la fel cum o mana e mai lunga decat cealalta)

4 răspunsuri:
| ralucaralu a răspuns:

Si eu am problema acesta. Nu poti face nimic.

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| raluca250 a răspuns:

Esti obosit si mie mi se intampla prima data cand am observat asta ma speriasem si am crezut ca m`a tras curesntu` iar [am mai patit asta si aratam de parca m`ar fi batut cinevalaughing)]

| MLVenus a răspuns:

Corpul nu este simetric, dar poate fi si un "defect" al tau. Base(scu) are lasy eye laughing si chiar si Paris Hilton are happy

| MLVenus a răspuns:

Am uitat sa mentionez ca se poate "masca" prin machiaj corector.