| cosmin1392005 a întrebat:

De cam 1 săptămâna am niște stări ciudate, adică uneori am stări de amețeala și îmi e frica sa nu am probleme cu inima (am făcut acum cam 3 sau 4 ani un consult ca le ginecolog care gen îți arată inima și toate și a zis ca pana la 18 ani nu pot sa am nici o boala) și dacă mă gândesc începe sa îmi bată inima tare! Mentionez ca nu am pe nimeni in familie cu astfel de probleme.Nu am alte simptome doar aceste amețeli.Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ametelile nu au nici in clin si nici in maneca cu inima!
Ametelile pot fii genarte de o multime de cauze: tensiune arteriala mare sau mica, crize de colecist, nopti nedormite sau culcat foarte tarziu in noapte, bautul cafea sau coca cola, mancat insuficient in ziua respectiva samd.

| Violleta2022 a răspuns:

Cozmine, la ginecolog merg doar fetele si femeile, ca tu nu ai "pasarica" sa mergi la ginecolog!
Baietii merg la urolog, pentru probleme de penis!
Iar pentru probleme de inima, se merge la un CARDIOLOG.

| cosmin1392005 explică (pentru Violleta2022):

Nu știu cum se numește acel test dar se aplica un gel in zona pieptului și cu un aparat iti zicea dacă inima e ok

| Violleta2022 a răspuns (pentru cosmin1392005):

Acel test se cheama ENDOSCOPIE si se aplica intai un gel, ca sa alunece "mousul" pe piele.
Tu nu ai nici o problema la inima, ti s-a spus asta deja si te asigur ca nu vei avea pana la 70-80 de ani, ca asa-i normal la oamenii sanatosi.
Ameteala este de la oboseala excesiva, fiindca nu dormi noaptea, vad ca stai pe forumuri la 2-3 dimineata si nu-i normal la varsta ta.
Tu ar trebui sa fii in pat la 9-10 seara si sa fii deja adormit!
Nici nu ma mir de ce au aparut ametelile, fiind primele semne ale oboselii cronice.

| alina2k18 a răspuns:

Ameteli poti sa ai daca te ridici brusc in picioare si iti scade tensiunea sau ai carenta de fier in organism - anemie.
Du-te sa iti faci niste analize - hemoleucograma, calciu, fier, magneziu -, mananca echilibrat si variat, bea apa suficienta.
Si eu daca ma enervez sau imi e frica de ceva imi simt inima literalmente cum ar iesi din piept laughing nu mai zic de puls laughing ca depaseste 120.

| aimullah123 a răspuns:

Ametelile si palpitatiile pot sa apara si in unele afectiuni psihice cum ar fi Tulburarea de panica

| badriel a răspuns:

Daca esti ametit...sigur ai baut aseara cevarolling on the floor