Sa umbli la alimentatie.
Renunta la trans fats - grasimi hidrogenate, fast food, bauturi carbogazoase etc. Stii si tu ce nu e sanatos.
Adopta o hrana sanatoasa, consuma mai multe alimente anti-inflamatoare. Te vei simti mai bine si pielea ta va arata mai bine.
De tenul gras nu vei scapa, asa e organismul tau. Dar il poti intretine.
Spui ca ai cosuri: foloseste gama Anti-Acnee de la Gerovital. E accesibila ca pret si este chiar foarte buna.
Salut!
Încearcă să folosești un gel de curățare pentru ten gras, cu ingrediente ca acid salicilic sau benzoil peroxid. Astea ajută la reducerea sebumului și a coșurilor.
După ce te speli pe față, pune o cremă hidratantă ușoară, dar asigură-te că e non-comedogenică, ca să nu îți blocheze porii.
În plus, nu strică să ai grijă la ce mănânci. Evită alimentele prea grase și zahărul, că astea pot agrava situația. Bea apă și mănâncă mai multe legume și fructe.
Dacă nu vezi îmbunătățiri, mai bine consultă un dermatolog, că el te poate ajuta cu tratamente specifice.
Sper că îți va fi de ajutor! Doamne ajută!
Dr. Mihailovici S.
Esti doctor sau dascal? Intreb ca vad de fiecare data, dupa un raspuns, scrii numele, bineinteles cu titulatura respectiva si "Doamne ajută!"
Doamne ajuta asta este un fel de buna ziua, sau la revedere? Am vazut se practica mult pe la religiosii ortodocsi, cand ii aud imi vine sa ma acund
Avem deja Buna ziua, La revedere, doamne ajuta, nu stiu mi se pare aiurea, mai ales cand spune asta un Dr.
Nu stiu cum este sa fii Dr, si sa crezi si in Dzeu, pentru ca acolo spune ceva, la doctoria aia la scoala, inveti altceva.
Zic si eu, eram doar curios.
Salut! Sa îți zic scurt, mâna doctorului este controlată de Doamne-Doamne!
Și mai scurt, am fost ateu până pe la 27 de ani! Când auzeam de Dumnezeu, scuipam și făceam ca toți dracii.
Dar s-a întâmplat o minune fix când voiam să mă arunc de pe un bloc turn (sufeream de cancer pulmonar și îmi luase foc căsuța). Nu doresc sa spun ce s-a întâmplat...
Mă rog, de atunci m-am botezat creștin ortodox, și salut omuleții cu,, Sănătate și Doamne ajută"... Atâta tot!