| lucian820 a întrebat:

Buna seara,de cateva mi e rau, azi m-a lasat putin dar azi am o durere in gat extrem de mare, insuportabil nu mai rezisit.Ma durea putin ieri gatul, dar nu ma gandeam ca va ajunge asa.Am crezut ca am rosu in gat dar nu,cred ca am stomatita chiar in gat, adanc, cam pe la marul lui adam.Am baut ceaiuri, am luat miere orice degeaba.Am citit pe net ca din cauza antibioticului sau anti inflamatorului apare acest lucru.Stie cineva ce pot face va rog? Am facut si gargara da mi e frics sa mai fac poate agravez.DAU FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IL0VEDINER0 a răspuns:

Cel mai bine este sa mergi la medic sau daca nu, mergi la farmacie si cumpara un spray antiinflamator pentru gât.Nu are gust prea bun dar de la durere nu prea cred ca il vei simti. Remediile naturale nu prea functioneaza nimic in afara de picaturi de propolis, care au acelasi efect ca si spray-ul de care ti-am spus

| anonimg a răspuns:

Spune farmacistei ca iei antibiotic. Există niște pastile care sunt ca un pansament împotriva efectelor secundare ale antibioticelor.

| Violleta2022 a răspuns:

Dar la medic de ce nu mergi?
Medicul este unica persoana care te poate ajuta, dar numai dupa ce te consulta si vede ce ai tu in gat.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu mai lua acel antibiotic. Probabil ești alergic sau ai intoleranță la ceva din antibiotic. Si eu am pățit la fel.Du-te la medicul de familie și cere-i sfaturi. Dacă ai facut gargara(cu sare), nu agravezi, dar du-te cât mai repede la medic și întreabă dacă există posibilitatea să fi alergic