Medicul de familie ce zice? Ai fost la el? Daca nu ai fost du te la el.
Din păcate, cam evit să merg la medicul de familie. Nu vreau să fiu rea sau mai ştiu eu cum, dar oricând am mers la dânsul, mi-a zis că am roşu în gât sau ceva banal, tratament cu nurofen şi cam atât, ca ulterior să aflu că acele simptome erau de la ceva mai serios. Pare genul de medic băgat pe pile (cam asta bârfeşte şi lumea).
Mă gândeam să îmi fac programare la un ORL, pare ceva în acel domeniu, dar am şi programare la medicul internist, pentru că mai am şi alte simptome pe lângă, şi poate m-ar putea îndruma acesta mai bine. Am zis, totuşi, să caut şi o părere aici pentru că m-am panicat puţin de la chestia cu meningita şi septicemia şi abia îmi mai vine să dorm (având în vedere oboseala ochilor şi ameţeala de acum)... :/
Daca ai avut covid atunci acestea sunt sechele post covid, daca nu ai avut covid atunci poti avea sinuzită, mergi la ORL, ce varsta ai?
Nu am avut covid. Am făcut nenumărate teste rapide, dar au ieşit negativ (presupun că din toate, măcar unul ar fi trebuit să arate dacă chiar exista virusul în organism, sau cel puţin aşa li s-a întâmplat multor cunoscuţi de-ai mei). Am 23 de ani şi sunt fată. Mulţumesc pentru timpul acordat pentru a răspunde!
Multi inainte si multa sanatate i ti doresc.
Știi că poți să îți iei dosarul și să te muți la alt medic nu?
M-am gândit la asta mai demult, dar, din moment ce am apelat la el doar pentru trimiteri, tratându-mă la alți medici, am uitat complet și de opțiunea de a mă muta la un alt medic de familie...
"Din păcate, cam evit să merg la medicul de familie."
Daca nu te intelegi cu el, schimba-l. Ai dreptul asta.
Ce tot spuneti voi ca medicii sunt disponibili abia... in cateva luni?
Medicul de familie era disponibil din prima zi cand aveai tu aceste simptome.
Nu totul se rezolva on-line ca si cum ai cumpara o pereche de ghete.
Poate fi sinuzita sau poate fi ceva mult mai grav.
Da, și medicul de familie îmi dădea trimitere la anumite specialități, sunam să fac programare și... Surpriză, disponibili abia din aprilie. Am sunat la multe policlinici și mereu a fost acesta răspunsul. Chiar azi m-am programat la endocrinolog (cu alte probleme) și mi-au zis că au loc abia în mai...