anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara!
De cateva zile ma confrunt cu o situație. In primă fază mi-au aparut niste bubite in zona pieptului și a stomacului. Am zis ca este alergie si am luat Claritine și Aerius. Mi-au trecut, dar am observat ca mi-au aparut pe picioare sus și aproape de zona intimă. Apar si dispar. Cert e ca nu ma mănâncă. Am constatat că la frig se intensifică culoarea lor. Aceste bubite sunt mai mult niste pete, dar doar pe acea suprafață a corpului.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Daca nu stii ce ai, de ce te tratezi dupa ureche?
Mergi la medic. Repede, pana nu infectezi si pe altii.

| AlaSwek a răspuns:

Salutare.
Eu n am pățit asa ceva. Nu tin minte sa fi pățit.
Iti recomand sa te duci la farmacie să le vorbești despre problema ta. Prin utilizatorii TPU, nu ai ce solutii sa găsești. Mult succes!

| ImJack a răspuns:

Pote fi o problema a pielii, cel mai bine ar fi sa mergi la medicul de familie sau la un medic care sa știe ce sa îți dea... Poate fi de la multe lucruri de la alergie, poate de la praf, poate de la materialul hainelor.