anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara
de cateva zile ma doare burta, adica ovarele, trebuia sa`mi vina ciclul prin 18, am dereglari, stiu... nu mi-a mai venit, nu poate fi vorba ca sunt insarcinata pentru ca sunt virgina
stiti cumva ce as putea sa`mi pun la burta, de ex eu stiu... ceva cu apa calda sau unguent ca sa nu ma mai doara?
funda si mersi mult de tot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| seth_8072 a răspuns:

Daca ai ciclul menstrual dereglat probabil ai o problema de secretie hormonala care consecutiv poate duce in timp la formarea chisturilor ovariene- trebuie neaparat sa faci o ecografie abdomino-pelvina.Pentru acum poti lua no-spa max 3pe zi si ibuprofen 400mg max 2 pe zi.

4 răspunsuri:
| babyangel a răspuns:

Eu iau pastile mig 400tongue si trece durerea.

| zizi000 a răspuns:

Mai bine te duci la doctor. Sper sa nu ai chisturi ovarienestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ai racit la ovare si din cauza asta ai o intarzaiere si te doare burta, totusi mai bine consulta un medic, chiar si medicul de familie.