| alexandrumarcu32 a întrebat:

Buna seara,

De cateva zile mi-a aparut un fel de neg pe mana in stanga, la incheietura, exact intre vene.Nu imi pot explica din ce cauza, nu mai am prin alta parte pe tot corpul. Azi am sterilizat un ac si am incercat sa o sparg, dar degeaba, m-am gandit ca iese lichid dar a iesit doar sange, foarte putin. Mai jos o sa va las un link cu o poza facuta la neg, poate va dati seama...Se vindeca in timp, se taie la medic sau? E o situatie destul de ciudata.Nu doare nicicum, uneori si uit de ea, dar arata cam urat.

Astept raspuns, multumesc.

Link poza neg: http://postimg.org/image/pdrehidoz/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Exista metode de a arde negul acela sau de a il "ingheta" cu chestii pe care le gasesti la farmacie.

Eu te-as sfatui sa mergi la dermatolog, datorita pozitionarii lui (intre doua vene).