Draga Denisa, toti ne inghesuim la boli grave; mai sunt si afectiuni usoare, sa stii. NU ''te inteapa'' nici o inima; descrierea si faptul ca se manifesta de multe ori cand te asezi in pat, imi arata ca sunt niste junghiuri intercostale. Daca ai face dimineata cateva miscari de gimnastica, care sa mobilizeze si cutia toracica, ai scapa de ele. Daca era inima, iesea la consult. Iar respiratia grea, cel mai probabil datorita relaxarii; daca nu, simptome psiho-somatice provocate de ipohondrie.
Inima nu te poate înțepa, ci doar mușchii. E normal, ești în creștere și corpul tău se dezvoltă, totuși poate fi vorba de o nevralgie intercostală... Stai relaxată și nu te îngrijora când mai ai astfel de episoade fiindcă nu se poate întâmpla nimic rău. Încearcă să duci un stil de viață sănătos, să nu bei cafea, cu atât mai mult energizante de la vârsta asta și să dormi nopțile;-)
Țin minte că și mie mi s-a întâmplat. 2 zile nu am dormit, am băut 1l de Pepsi și noaptea pe la 1 aveam pulsul de 128 (cel mai sigur de la atacul de panica). 2 zile n-am putut face nimic, am stat doar pe partea dreaptă.
Buna seara! Daca esti in crestere, e normal sa ai ocazional intepaturi in zona inimii.Si eu inca mai patesc asa, si simt exact aceleasi lucruri.S-ar putea sa patesti exact ca altii, adica sa ai numai anumite perioade in care patesti asta.Nu te ingrijora.In momentele de durere incearca sa stai relaxata, intinsa cu fata in sus si incearca sa respiri cat mai usor.Eu asa calmam durerea. Sper ca ti-a fost util raspunsul dat.
E de la anxietate. Si nu e inima in sine, sunt muschii din preajma ei. Inima nu inteapa si nu doare. Esti tensionata.
Inima nu înțeapă și nu doare!
Nu te speria, stai calma, exact ca tine aveam și eu, asta în momentul când eram în creștere, eram agitat, stresat și ma lua niște înțepături de muream, dar este ok, când mai înțeapă, bătrânii luau apa cu zahar, este foarte buna!
Nu te speria, stai liniștita!