| Sweetyzx5 a întrebat:

De cateva zile prietenului meu i-a aparut pe capul penisului un fel de iritatie (este rosie si parca ar fi zgariat, iar putin mai jos este deshidratat si pare sa se ia pielea) il mananca, il ustura uneori...iar la mine pe labiile mici par a fi niste puncte albe micute de grasime (se poate sa fi fost mereu si sa le fi vazut din nebunie). O sa merg maine sa fac analize, dar mi e frica sa nu fie o boala ceva si sa o fi luat. Aveti idee ce poate fi? Eu de doi ani am avut relatii sexuale doar cu el.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca trebuie amandoi sa mergeti sa faceti analize medicale, nu doar tu!
Daca el a mai avut relatii sexuale si cu alte fete, evident nu-ti va recunoaste tie asta, dar posibil sa te fii infectat si pe tine.

| MihaiNicu23 a răspuns:

A facut o candida sa mearga la dermatolog si fara sex pana nu ii trece sa nu o iei si tu, asta dac nu o fi luat-o de la tine.