anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile simt un disconfort in gat, parca ceva ma "gadila" iar uneori tusesc pana mi se face greata (senzatia asta nu o am tot timpul). Am luat dropsuri pentru gat insa nu simt nicio schimbare. A mai patit cineva asa? Un remediu pana pot ajunge la medic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Mesteci o boaba de piper; o sfarami in masele si o mesteci pana fragmentele devin cat mai marunte, iar apoi inghiti. Initial vei simti o stare de dinconfort cateva secunde, iar apoi vei simti o caldura foarte placuta pe gat si iti va face durerea sa dispara aproape imediat; daca nu functioneaza doar cu o boaba, mai ia inca una sau doua; ai insa grija sa nu le iei pe stomacul gol; mananca ceva inainte.

| RaAlexandra a răspuns (pentru wildthing):

Nu ma doare insa imi provoaca tuse pana la voma

| wildthing a răspuns (pentru RaAlexandra):

Ai incercat macar sa vezi daca functioneaza?

| RaAlexandra a răspuns (pentru wildthing):

Acum cateva minute

| wildthing a răspuns (pentru RaAlexandra):

Sa-mi zici cum te simti.

4 răspunsuri: