| BiraSorina a întrebat:

Bună seara! De ce când mă uit în oglindă simt ca nu ma recunosc și ma apuca amețelile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fantaspirit a răspuns:

Am studiat psihologia și îmi permit să dau sfaturi, sigur are ce am menționat eu,de aia avem cont sa oferim ajutor,sa dam răspunsuri,toți dau consultații stați chill că nu știți despre ce vorbiți, in loc sa îmi multumiti dvs ma certați deși nu ați studiat psihologia. Nu e nici un diagnostic poate fi orice dar în general cam am dreptate când dau răspunsuri ce țin de mintea umană, nu aveți nici un drept să mă atenționați, eu consider că am ajutat cu un răspuns foarte util, daca merge la medic probabil același diagnostic îl va primi. Doctorii credeți că mereu dau diagnostice 100% corecte? Și ei de multe ori gresec in a da un diagnostic cert,multi chiar confunda simptomele anxietății cu cele ale psihozei sau schizofreniei și în loc să ajute cu tratament ok mai rău le agravează starea mentala,așa că mai lasati-ma domnule cu doctorii astia psihiatri, credeti-ma că nu sunt în stare o anxietate sa o trateze cu medicamentele lor,eu de câțiva ani merg la doctor am încercat ogramada de tratamente și nu am scăpat de anxietate,ogramada de bani dați in van și timp pierdut,și mai sunt useri pe aici care au aceleași probleme, multi doctori sunt in unele momente depășiți de situație,atribuția unora e sa corupă minori nu sa se ocupe de pacienți,sa de-a tratamente după ureche care de multe ori fac mai mult rău decât bine fiindcă nu le interesezi ca om ci doar banii tai ii vede,ăștia sunt doctorii noștri dragule salontanul,mai sunt și de ăștia excepționali care chiar se numesc doctori dar din ce in ce mai rar,majoritatea care sunt de calibru pleacă pe dincolo.
Nu am nevoie sa copiez de pe net,eu cunosc destula psihologie sa ofer răspunsuri userilor și fără să copiez pe net,depersonalizarea și derealizarea sunt deseori regăsite în tulburările de anxietate și în tulburarea de personalitate multipla,dar poate fi și în cadrul schizofreniei sau a psihozei sau sa fie chiar prosopagnozie,sa meargă la un neuropsihiatru ii recomand acest lucru,aceștia sunt cei mai buni in a da diagnostice și deseori vindeca și cauza,eu din păcate nu am la mine decât unul care nu prea are recenzii ok și cere și mult,as fi vrut să fie mai multi sigur as scăpa de multe probleme, cu psihiatrii am cam văzut cum sta treaba, unul chiar zbiera pe pacienți, făcea crize în cabinet, de doctori de ăștia nu avem nevoie. O seara plăcută va doresc.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil te crezi mai frumoasa decat te arată oglinda.

| Violleta2022 a răspuns:

Iata un motiv foarte serios, sa nu te mai uiti in oglinda!

| sierra1 a răspuns:

Dacă și oglinda crapă, am ințeles ce vrei să spui

| gabicoo a răspuns:

Ori ești Vescan
https://m.youtube.com/watch?v=U-HfHDbTmBQ

Ori ești în fața unei vitrine și cel la care te uiți e manechin!

| carevaescu a răspuns:

Fugi la neurolog si/sau psihiatru.

| DovleacTurbat a răspuns:

De ce nu incepi prin a pune aceeași întrebare medicului de familie? Iar el te va îndruma pe mai departe

| Fantaspirit a răspuns:

Prosopagnozia este o afecțiune neurologica și nu are nicio legătură cu disfuncțiile de memorie, cu pierderile de memorie, cu tulburările de vedere etc. Boala poate apărea în urma unui AVC, în urma unor leziuni cerebrale sau poate fi rezultatul unor boli degenerative. În unele cazuri poate fi vorba despre o tulburare congenitala.

Prosopagnozia congenitală pare să se transmită de la o generație la alta fiind, probabil, rezultatul unei mutații genetice.
Alte probleme in care se regăsește problema ta sunt: tulburările disociative, de depersonalizare și derealizare.

| Salontanul a răspuns (pentru Fantaspirit):

Domnu' "doctor"! Cititi, va rog, ce scrie mai sus, cu litere rosii! Nu dati "consultatii", si nu puneti "diagnostice" online! Probabil are boala aia, dar poate fi si altceva! Ai mai si copiat raspunsul de pe net.

| Salontanul a răspuns (pentru Fantaspirit):

Stii ce? N-am chef de disputa cu tine. A mai fost un destept care se dadea psiholog pe aici si i s-a sters contul. Eu ti-am dat un sfat. Daca vrei sa-l respecti, bine daca nu asta e! Vorba stramosilor: fiecare doarme cum isi asterne. Si pentru ca ma bruiezi am sa-ti dau raport la raspunsul tau sa vedem cine are dreptate. Daca va fi sters voi avea eu dreptate.

| Fantaspirit a răspuns (pentru Salontanul):

Omule bun de aia avem cont aici sa dam un răspuns, i-am răspuns fetei care ar fi posibilele cauze,nu am dat un diagnostic ci o posibilă cauză la problema ei,crezi că ea nu știe că trebuie să meargă la medic? A pus întrebarea sa afle cat mai multe despre ce ar avea,văd că îți place sa intri aiurea în conflicte eu nici nu te-am deranjat,pai admina șterge orice când se da raport in majoritatea cazurilor,cam se da și când nu e cazul. Nu ai dreptate stimate domn ea se va duce la medic și o sa vadă că acelaș diagnostic îl va primi,e o ptoblena serioasa ce are ea asta daca nu cumva a consumat droguri nu știu. Sa ii spun sa meargă la doctor asta e foarte ușor știe și ea ce să facă care sunt demersurile,ea caută mai multe păreri până merge la medic, toți ne dam cu părerea și în cunoștință de cauză și în necunoștință de cauză, majoritatea de fapt, ștergeți-le la majoritatea atunci raspunsurile sau aveți ceva personal cu mine? Pai văd că aveți, nu aveți chef dar vă luați aiurea de mine de parcă i-aș fi recomandat sa nu meargă la vreun medic, i-am și spus la ce medic sa meargă.

| Fantaspirit a răspuns (pentru Salontanul):

Am studiat psihologia și îmi permit să dau sfaturi, sigur are ce am menționat eu,de aia avem cont sa oferim ajutor,sa dam răspunsuri,toți dau consultații stați chill că nu știți despre ce vorbiți, in loc sa îmi multumiti dvs ma certați deși nu ați studiat psihologia. Nu e nici un diagnostic poate fi orice dar în general cam am dreptate când dau răspunsuri ce țin de mintea umană, nu aveți nici un drept să mă atenționați, eu consider că am ajutat cu un răspuns foarte util, daca merge la medic probabil același diagnostic îl va primi. Doctorii credeți că mereu dau diagnostice 100% corecte? Și ei de multe ori gresec in a da un diagnostic cert,multi chiar confunda simptomele anxietății cu cele ale psihozei sau schizofreniei și în loc să ajute cu tratament ok mai rău le agravează starea mentala,așa că mai lasati-ma domnule cu doctorii astia psihiatri, credeti-ma că nu sunt în stare o anxietate sa o trateze cu medicamentele lor,eu de câțiva ani merg la doctor am încercat ogramada de tratamente și nu am scăpat de anxietate,ogramada de bani dați in van și timp pierdut,și mai sunt useri pe aici care au aceleași probleme, multi doctori sunt in unele momente depășiți de situație,atribuția unora e sa corupă minori nu sa se ocupe de pacienți,sa de-a tratamente după ureche care de multe ori fac mai mult rău decât bine fiindcă nu le interesezi ca om ci doar banii tai ii vede,ăștia sunt doctorii noștri dragule salontanul,mai sunt și de ăștia excepționali care chiar se numesc doctori dar din ce in ce mai rar,majoritatea care sunt de calibru pleacă pe dincolo.
Nu am nevoie sa copiez de pe net,eu cunosc destula psihologie sa ofer răspunsuri userilor și fără să copiez pe net,depersonalizarea și derealizarea sunt deseori regăsite în tulburările de anxietate și în tulburarea de personalitate multipla,dar poate fi și în cadrul schizofreniei sau a psihozei sau sa fie chiar prosopagnozie,sa meargă la un neuropsihiatru ii recomand acest lucru,aceștia sunt cei mai buni in a da diagnostice și deseori vindeca și cauza,eu din păcate nu am la mine decât unul care nu prea are recenzii ok și cere și mult,as fi vrut să fie mai multi sigur as scăpa de multe probleme, cu psihiatrii am cam văzut cum sta treaba, unul chiar zbiera pe pacienți, făcea crize în cabinet, de doctori de ăștia nu avem nevoie. O seara plăcută va doresc.