| BiraSorina a întrebat:

Bună seara! De ce nu am pofta de mâncare? Îmi place mâncarea cum arată, dar la gust nu îmi dau seama!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu cred ca este problema TPU.

| Mosotti a răspuns:

Nu stiu de ce nu ai pofta de mancare dar e bine ca nu ai, mananci la minim si aia e.
Decat sa ai si sa ai problema eventual cu Kg.
De ex un medic diabetolog a zis ca sa facem mancare negustoasa ca sa mancam cat mai putina.

Nu simti gustul la mancare? Sau cum?
Ce inaltime si cate Kg ai?

Si te deranjeaza ca nu ai pofta de mancare? Si daca da, de ce?

Cauzele sunt multiple, nu pot sa-ti zic exact, ar trebuie sa te duci la medicul de fam si sa spui problema, si stie el unde sa te trimita, daca chiar te deranjeaza.

In rest trebuie facute niste analize:

Glicemie, hemoleucograma completa, acid uric seric, uree serica, creatinina serica, transaminazele pentru ficat, TSH, FT3 si FT4 pentru tiroida, profil lipidic adica colestero, trigliceride.
Daca astea sunt bune, inseamna ca e pe sistem nervos cumva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai gust poate fi o problema neuroligica, sau ceva la limba, sau poate faci misto de noi.