anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt mai tot timpul satul,si am impresia ca stomacul sau intestinu sunt pline(sau poate chair sunt). Apropo eu mananc numai carne de peste,in rest am renuntat la cea de porc, pui etc. din primavara.La inceput m-am speriat ca am ceva grav precum cancer de colon,insa nu am nici o problema cu scaunul si cu urina(ambele find normale), si nici nu ma doare burta! Apropo am 16 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| SimonaCristina a răspuns:

Poate ai intoleranta alimentara. Funda?

| Hutzy95 a răspuns:

Poate ai probleme cu stomacu, asa am si eu cateodata senzatia asta am si eu probleme cu stomacu, ar fi bine sa iti faci un control la stomac

| WillJustDie a răspuns:

Incepi sa te dezvolti nu ai griji tongue

| iulisa34 a răspuns:

Poate nu mananci foarte mult si stomacul tau sa obisnuit cu cantitate pe care o mananci zilnic... daca vei manca mai mult ca de obicei te va durea stomacul... sper ca te-am ajutat :-)