Pai daca esti in perioada adolescentei, e normal sa ai cosuri. ca sa mai scapi cat de cat de ele, poti sa:
-te speli pe fata cu sapun in fiecare zi
-sa incerci vichy, clearasil
-eu personal am citit ca seara te poti da cu pasta de dinti pe locurile iritate si pana dimineata nu te speli pe fata; datorita continutului sau te fluor atenueaza pentru un timp tenul
-incearca sa nu iti spargi cosurile
-daca transpiri, te murdaresti sau te zgari sau altceva pe fata, sa te speli imediat cu apa cu sapun sau sa te dezinfectezi cu spray Aloe Vera
-dimineata te mai poti da cu lotiune din castraveti (se gaseste in farmacii) e ca orice alta lotiune (parca e apa); pur si simplu pui putina in mana sau pe o bucata de vata si ti-o aplici usor pe fata (asta in fiecare dimineata, dupa spalarea pe fata, altfel nu are efect)
Sper ca ti-am fost de ajutor... daca se poate, o funda micuta nu imi dai?
Eu folosesc Mibazon. Chiar merita. De unde il cumperi? Pai de la farmacia veterinara(nu rade). Te dai seara cu el si dimineata te speli pe fata. Mie chiar mi-au trecut.Merita incercat si nu este scump.
Salut, cred ca esti la perioada pubertatii si e normal sa se intample asta, partea rea e ca nu prea ai ce le face dar totusi incearca sa te speli cu ceai de musetel, ceaiul o sa le mai usuce si nu o sa ramana semne, cu alte cuvinte :stai linistit iar daca nu esti la pubertate lasa-mi un mesaj si o sa vorbim mai multe, succes!
Am solutia perfecta pentru problema ta. si eu am fost in aceeasi situatie, dar am cumparat gelul Clean Deeper de la Nivea. si il folosesti in fiecare seara... E ff bun si acum mai am un cos-2, care nu se prea vad. Merita. bye:*
Ai nevoie de un sfat specializat din partea unui dermatolog! e posibil sai ai o alergie sau mai stiu ce... poate platesti dar mai bine sanatoasa si frumoasa decat urata si bolnava no
Spalate seara si dimineata cu ceai de musetel concentrat, iar daca vrei pentru pete e ft buna lamaia, date cu sucul de lamaie pe fata. daca te ustura pielea opreste-te.recomand cu incredere ceaiu, lamaia te poate intepa putin dk ai tenul ft gras, dar ea dezinfecteaza. si presupun ca esti o adolescenta de 15-16 anisori, asa apare, e ceva normal.eu nici la aproape 20 de ani nu scap de unele din cosuribafta:*
App am 19 ani . Nu stiu daca se mai poate vb de perioada pubertatii.Am fost si la vreo 2 dermato .
Eu folosesc de ceva timp zinerit. te dai seara cu el si sa astepti sa se usuce...este chiar foarte bun il gasesti la farmacie.sau intr-un timp am folosit si cutaden care usuca cosurile... fundita?:d
anonim_4396 întreabă: