| OanEla93 a întrebat:

Bună seara! De ceva timp, mai exact de aproximativ 2 luni jumătate mă confrunt cu stări de oboseală, oricât m-aș odihni tot îmi este somn, dureri articulare și musculare care au devenit extrem de supărătoare in ultimul timp. De multe ori am senzația că nu îmi ajunge aerul și nici pofta de mâncare nu am uneori. Vreau să menționez că mi-am făcut analizele la sânge, inclusiv cele destinate ficatului. Toate au ieșit în regulă, cu excepția celei de la glanda, unde Tsh-ul este mărit: 6.05, valoare de referință fiind situata între 0.25-5.00. Inca nu am mers la medicul endocrinolog, dar urmează să merg zilele următoare. Întrebarea mea este dacă simptomele mentionate mai sus, pot avea legătură cu această valoare crescuta a TSH-ului. Vă mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da, are legatura, fiindca o tiroida care nu functioneaza bine da semne de oboseala, apatie, stari schimbatoare, pofta mare de mancare sau lipsaei samd.
Mergi la un endocrinolog sa-ti verifice tiroida.
Fa si o ecografie sa nu ai noduli pe tiroida.
sanatate maxima!

1 răspuns:
| Brizbriz a răspuns:

Da, tiroida poate provoca hipotensiune, care inseamna cam ce descrii tu
deci, ai zis despre analize, ia-ti un aparat de masurat tensiunea
https://www.emag.ro/......priceasc/c
chestie pe care ORICUM e bine sa o ai in casa, si i-ati tensiunea de mai multe ori pe zi, in cel mai bun caz iti faci o idee