Lasa timpul "sa lucreze"---asta, daca nu agreezi solutii extreme, gen plangere la politie pentru hartuire.
Ai rabdare, ignora-i insistentele, i-ati masuri de limitare a contactului cu el--- mai devreme sau mai tarziu va renunta canalizandu-si energiile, stimulate bahic, catre alte tinte.
p.s. Nu cred ca solutia sugerata de darrio2007 este cea mai inspirata data fiind calitatea de" femeie de milioane" a mamei lui--- fii sigura ca a incercat "enspe" mii de metode pentru a-l determina sa renunte la viciu.Asa cum tu nu ai metoda"minune" pentru a-l face sa renunte la tine, nici ea nu o are.
Tu il cunosti bine. in cazul in care tu crezi ca e periculos apeleaza la politie. ar trebui sa obtii o interdictie ca sa nu se apropie de tine. in cazul in care e doar pisalog, gaseste o cale mai pasnica
Nu as vrea sa ajung asa departe. familia lui cel putin mama lui e o femeie de milioane! trist sa stai cu frica in spate!
Ms de sfat! insa nu as vrea sa se ajunga asa departe, familia lui, mai mult mama lui e o femeie de milioane. greu sa stai cu un om ca el! el practic nu e om.
Madalina cred ca tu esti in masura sa hotarasti. insa nu uita de toate cazurile zilnice cand barbatii se razbuna profitand de slabiciunea sexului opus.
Nu inteleg pe cei ce beau. Am auzit ca va face sa uitati de durere, probleme etc. Dar sunteti femei? (scuzati expresia) Indurati, rezolvati-va problemele, puteti sa va si drogati ca na de aia sau facut dar, nu te lega de cel de langa tine.
Trebuie internat intr-un centru de dezintoxicare. Alcoolicii sunt persoane foarte compulsive, nu vei scapa de el usor.