anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara happy de ceva vreme m-am despartit de fostul prieten eu am 22 el are 3.1 am avut o relatie de 3 ani. din cauza alcoolului ne-am despartit, fiinda consuma in exces. cum pot sa il fac sa ma lase in pace?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Lasa timpul "sa lucreze"---asta, daca nu agreezi solutii extreme, gen plangere la politie pentru hartuire.

Ai rabdare, ignora-i insistentele, i-ati masuri de limitare a contactului cu el--- mai devreme sau mai tarziu va renunta canalizandu-si energiile, stimulate bahic, catre alte tinte.

p.s. Nu cred ca solutia sugerata de darrio2007 este cea mai inspirata data fiind calitatea de" femeie de milioane" a mamei lui--- fii sigura ca a incercat "enspe" mii de metode pentru a-l determina sa renunte la viciu.Asa cum tu nu ai metoda"minune" pentru a-l face sa renunte la tine, nici ea nu o are.

| darrio2007 a răspuns:

Stai de vorba cu mama lui.Chiar daca el este baiat mare(31).

| gelu1970 a răspuns:

Tu il cunosti bine. in cazul in care tu crezi ca e periculos apeleaza la politie. ar trebui sa obtii o interdictie ca sa nu se apropie de tine. in cazul in care e doar pisalog, gaseste o cale mai pasnica

| madalinanicorici a răspuns (pentru gelu1970):

Nu as vrea sa ajung asa departe. familia lui cel putin mama lui e o femeie de milioane! trist sa stai cu frica in spate!

| madalinanicorici a răspuns (pentru gelu1970):

Ms de sfat! insa nu as vrea sa se ajunga asa departe, familia lui, mai mult mama lui e o femeie de milioane. greu sa stai cu un om ca el! el practic nu e om.

| gelu1970 a răspuns (pentru madalinanicorici):

Madalina cred ca tu esti in masura sa hotarasti. insa nu uita de toate cazurile zilnice cand barbatii se razbuna profitand de slabiciunea sexului opus.

| DeathReaper a răspuns:

Nu inteleg pe cei ce beau. Am auzit ca va face sa uitati de durere, probleme etc. Dar sunteti femei? (scuzati expresia) Indurati, rezolvati-va problemele, puteti sa va si drogati ca na de aia sau facut dar, nu te lega de cel de langa tine.

| Sarge a răspuns:

Trebuie internat intr-un centru de dezintoxicare. Alcoolicii sunt persoane foarte compulsive, nu vei scapa de el usor.