| incandescentul a întrebat:

Buna Seara.
De curand am primit niste medicamente de la Forever dar nu stiu care la ce folosesc. Imi puteti spune la ce sunt bune?
Pe cutiile lor scria cam asa:
1. GIN - CHIA
2. GARCINA PLUS
3. FIELDS OF GREENS

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bessame a răspuns:

1 tonguerodusul Gin-Chia contine extracte naturale recomandate pentru sanatatea dumneavoastra
Aceste douã produse vegetale contin vitaminele A, B1, B2, C si D, plus tiaminã, riboflavinã, calciu, fier, sodiu, potasiu, ardei iute, zinc, cupru, magneziu si mangan. Combinate, ele cresc vitalitatea si rezistenta organismului si au efect benefic asupra circulatiei

2: Garcinia Plus, un supliment nutritiv de ultima generatie, contine substante care ajuta la slabire A se consuma de trei ori pe zi cate o capsula, cu aproximativ 30 minute inaintea meselor.

3: Fields of Greens vitaminele, mineralele, enzimele, antioxidantii si clorofila care va lipsesc. Fields of Greens combina orzul incoltit (continand potasiu, calciu, magneziu, fier, sodiu, cupru, fosfor, zinc si mangan) graul incoltit (continand vitamine, minerale si microelemente), lucerna (bogata in minerale, vitamina A, B6, E si K) si ardei iute (pentru a favoriza circulatia si digestia)importanta de vitamine, minerale si aminoacizi, pentru efectul ei energizant si de mentinere a sanatatii Mod de administrare: o tableta de Fields of Greens pe zi.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt niste suplimente alimentare. Eu nu-ti recomand sa le iei, fiindca cunosc mai multe cazuri de persoane care au avut reactii adverse la ele. De altfel, am discutat de curand cu un medic alergolog care mi-a zis ca a intalnit frecvent probleme alergice cu aceste preparate si ca el le-ar scoate definitiv de pe piata.

| alexutza_5803 a răspuns:

De la cine l-ai cumparat trebuia sa iti spuna si pentru ce sa le iei, nu se i-au asa de aiurea ca risti sa te imbolnavesti de altceva, sunt ele suplimente alimentare dar luate dupa ureche s-ar putea sa provoace alte reactii alergice.
Oricum persoana care ti le-a dat trebuia sa iti spuna si doza zilnica si pentru ce se i-au, daca nu ti-a spus si nici nu ti-a dat niciun prospect a vrut decat sa se faca de bani pe spinarea ta.:p

| Anisoara_Luca_C_1976 a răspuns:

Ce lume batuta in cap! Tot ce spune medicul e sfant si asa o sa muriti cu medicamentele de gat. Fratilor aceste suplimente sunt de o valoare inestimabila si voi va dati cu parerea? Vai mama voastra vorba aia arunci margaritare la porci. Mancati medicamente ca de aia suntem o tara de bolnavi.