Bună!
Așa e la inceput până te obișnuiești.
Va trebui să bei mai multă apă decât de obicei.
Și să mănânci ceva nutritiv cum ar fi pește, migdale, salată de morcov și sfeclă roșie.
Multumesc pentru răspuns. O să țin cont.
Te refaci!
eram in clasa a XII, a venit proful de romana sa ne convinga sa donam sange,. Vreo 4-5 Aveam 18 ani atunci.Dar am mers toti.Tin minte ca ne-a trimis undeva sa mancam.
Din pacate a fost pentru prima si ultima oara pentru ca am facut hepatita si nu mai am voie sa donez.
La urmatoare donare cere sa afli grupa sanguina si rh.Ca sa stii.Pe vechile buletine, acelea ca o carticica era trecut si grupa de sange.
Mulțumesc pentru sfat și răspuns. Mi s-a spus grupa de sânge și rh, o să cer și rezultatele analizelor.
Nu a fost chiar așa rău pe cât părea, din acest motiv am decis să donez și periodic.
Buna! Da, este normal sa te simti asa. Hidratează te bine si consuma alimente bogate in fier pentru a te reface.
Nu e chiar așa rău pe cât pare, sincer nu simți decât o ușoară înțepătură. Am mai încercat odată să mă duc și m-am panicat, asta în luna august. Acum m-am dus iar, donam și pentru cineva anume, și iar m-am panicat, dar am zis că nu am să mă mai duc niciodată dacă nu reușesc acum. Am intrat la centru, îmi era foarte frică, însă personalul de acolo a fost foarte drăguț și totul a fost ok. Simți o ușor stare de leșin după ce îți ia vreo 200 de mililitri, dar au fost doamnele de acolo foarte drăguțe și m-au ajutat să-mi revin, a fost totul ok.
Am decis să donez și periodic, merită sincer, îmi fac bine și mie, dar și altor persoane la care poate să facă diferența dintre viață și moarte.
Stiu ca nu e dureros, nu mi-e frica de durere, dar totusi am fobie de seringa. Nu stiu exact de unde provine asta, dar mereu cand ma duc sa fac analize si chiar la si vaccin am lesinat? nu merg cu frica si tot o patesc
Nu te uiți, așa fac și eu? Îți înțeleg frica, o am și eu, dar nu mă uit și mă gândesc la altceva?