| Seulbi a întrebat:

Bună seara! De curând mi-am luat un pulsoximetru și de două ori a scos un bipăit scurt, o singură dată, atunci când îmi măsuram pulsul cu el. Știe cineva de ce se întâmplă asta? E o eroare sau vrea să indice un puls neregulat? Pe manualul lui nu am găsit nimic despre asta sad
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cred ca are o problema! Daca l-ai luat online poti cere sa ti-l schimbe! Sa fii sanatos!

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu stiu cum este al tau dar al meu are o baterie desenata si-mi arata cat este de goala. Daca ai pus bateria din pachet s-ar putea sa fie pe moarte!

| Seulbi explică (pentru Salontanul):

Are desenată o baterie sus, dar arată că e plină. Totuși, data trecută când i s-a descărcat bateria, era desenată tot ca și cum era plină, deși nu s-a mai aprins la următoarea folosire (se descărcase). Poate chiar este bateria pe terminate, cine știe. Credeam că poate indică și când detectează puls neregulat. Mulțumesc pentru răspuns! ❤️

| Seulbi explică (pentru Salontanul):

La situația cu afișarea bateriei, da, se poate să aibă o problemă. Totuși, cred că am aflat de ce a bipăit atunci. Când mi-am măsurat pulsul cu el, era după efort și aveam puls 130, și am găsit setările lui, iar acesta avea activată alarma (beep) atunci când sunt depășite valorile normale (120-130 bpm) big grin

| Salontanul a răspuns (pentru Seulbi):

Ma bucur ca ai aflat! Nici eu n-am stiut asta.

| Salontanul a răspuns (pentru Seulbi):

Cred ca are o problema! Daca l-ai luat online poti cere sa ti-l schimbe! Sa fii sanatos!