| mVictoria a întrebat:

De fluimucil stie cineva daca interactioneaza cu Dianne 35? Pe prospect nu mentiona de asa ceva, ieri am baut dar doar un pliculet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DrA a răspuns:

Fluimucilul este de fapt ACC (sau acetilcisteina). Am cautat pentru tine interactiuni cu Diane 35 si nu am gasit nici un fel de interactiune intre cele doua medicamente. Din punctul meu de vedere poti sa stai linistita. Acetilcisteina are interactiuni cumoscute si certificate cu insulina si charcoal-ul. Poti verifica oricand interactiuni intre medicamente pe drugs.com daca ai cateva notiuni medicale si intelegi engleza. O zi frumoasa.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU interacţionează cu Diane 35 şi nu afectează/modifică efectul contraceptiv al acestora.

Totuşi, dacă faci un tratament cu Fluimucil, fă-l CORECT - depinde şi de cât era ( 100, 200 sau 600 ), oricum doza de 1 plic/zi este mică ( cu excepţia cazului în care era Fluimucil 600 mg ).