| Hopsin a întrebat:

De foarte mult timp, nici nu-mi aduc aminte cand au inceput, simt uneori usoare intepaturi in zona inimii. Si bunicul are aceeasi problema.
Dar daca-mi tin mana stanga nemiscata timp de 10 secunde si beau un pahar de apa rece senzatia dispare.
Intepaturile nu dureaza mult si sunt destul de rare, la cateva zile. Nu m-am alarmat deloc pentru ca, dupa cum am spus, am crezut ca e ceva din familie.
Pe langa asta pot sa spun ca duc o viata destul de sanatoasa. Fac sport, alerg, nu sunt supra-ponderal, doar ca fumez.
Sunt doar curios, pentru ca am citit undeva ca multi oameni au aceasta problema, este ceva "normal"?
Va multumesc si un an nou fericit!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Inima ta bate o viata pentru tine...tu ce faci pentru ea ai grija de ea? doar ca fumez-fumatul fiind un factor de risc in bolile de inima.Pentru liniste ta fa-i o vizita cardiologului pentru investigatii.
Lasa-te de fumat si bucura-te in noul an de clipe minunate alaturi de cei dragi.

| killer212121 a răspuns:

Se poate sa ai angina pectorala.Adica te doare in zona inimii, iar fumatul este unul dintre principalii factori.Du-te la un cardiolog sa te consulte si lasate de fumat.