Trebuie sa mergi la spital si sa faci o analiza de sange, poate si o radiografie la plamani, medicul nu are posibilitatea sa faca asta la dispensar si fara analiza nu poate determina exact cauza febrei.
Febra este un mecanism de aparare al organismului impotriva unei infectii, trebuie descoperit germenul care a cauzat aceasta si facut un tratament cu antibioticele cele mai eficiente in combaterea lui.
Sfatul meu este sa faci cumva sa ajungi la medic. Temperatura crescuta indica semnele unei infectii in corpul tau.Trebuie depistata si tratata infectia.Asa am stat eu deoarece nu faceam temperatura doar ma simteam rau.Si am ajuns la Timisoara pentru ca mi-au crescut foarte tare leucocitele.Deci,este bine sa tratezi in stare incipienta, decat mai tarziu.Sanatate!
Antitermice : la nevoie 0, 5-1 g acid acetil salicilic sau Paracetamol la temperaturi mai mari de 38, 5°C (nu se da acid acetil salicilic la cei cu ulcer). Regulat (la o temperatura persistenta mai mare de 38, 5 grade ) se administreaza 1g de acid acetilsalicilic sau paracetamol la 4-6 ore. Hidratare corecta (2-3 l de lichide /zi si pana la 4 l in transpiratii mari. Probabil ai o infectie pe undeva (daca tusesti si respiri des poate ca ai o pneumonie care se caracterizeaza prin febra mare noaprea dupa care scade ziua). PS daca creste peste 39, 5 sau ai frisoane sau starea se agraveaza suna la ambulanta nu mai astepta pana a doua zi.
Este putin ciudat ca nu te doare nimic. Exista multe variante dar cele mai probabile sunt:ori o infectie undeva,nu stiu,urinara de ex,caz in care nu sunt suficiente antifebrilele,trebuie asociate cu un antibiotic(augmentinul merge pe f multe boli)sau poate sa fie inceputul unei boli"ale copilariei"gen pojar,etc,caz in care, in momentul in care incep sa-ti iasa'bubite"pe tine, febra scade.Eu sper sa ajunga doctorul ala la tine, sau daca nu, in maxim doua zile sa mergi tu la unul.Asa e mai sigur.Insanatosire grabnica si,cand aflii,spune-mi, te rog, si mie ce ai avut!
Ia-ti ciorapi in picioare iar cand dormi acopera-te cu ceva. Banuiesc ca ai febra si tine un pic mai mult. Sanatate. bye
Exact de la rinichi este cand ai febra si nu simti asa a avut bunica mea cand era mica ea nu avea nimic doar ii era putin rau mama ei a dus-o la o vecina de era doctor si avea febra 40! dar nu o durea capu nimic! si era de la rinchi du-te cat mai repede la spital ca bunica mea in prezent are 59 de ani si are probleme cu rinichii cateodata dureri.
Maine dimineata o sa ma duc la doctorul de familie iar pojar am avut cand eram mic.