| OvisOvidiu a întrebat:

Buna seara.
De jumatate de ora a inceput sa ma doara spatele jos de tot deasupra fundului si nu stiu ce poate fii...
Tin sa mentionez ca m-am apucat recent de sport fac mult efort fizic....si nu stiu ce sa fac ma ingrijorez ca poate fii de la rinichi...dar alte simptome nu am doar durerea aia...de urinat... urinez corect
De la ce ar putea fii? Am 18 ani
Multumesc dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Mergi la un consult la doctor.

| Vlaaad a răspuns:

Nu prea inteleg, daca te doare sau nu cand urinezi, in fine. Daca te-ai apucat de sport ar fi urmatoarele posibilitati: ori ai facut o intindere musculara, te-ai lovit fara sa iti dai seama sau poate ai tras curent la spate(e foarte probabil daca atunci cand ai facut sport ti s-a ridicat bluza, tricoul etc). App(nu vreau sa para ciudat, dar sa stii ca si masturb.area provoaca dureri in aceea zona)