anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.De la masturbatie nu ti se dezvolta corpul cum ar trebui? Fac asta de vreo 5 ani, si am incercat sa ma las dar tot mai cad in placa.Asi vrea sa stiu daca ma las de aceasta activitate mi se vor dezvolta sanii(am 17 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se zice "masturbare"...si nu are legatura cu dezvoltarea corporala. Este o activitate perfect normala pentru orice adolescent si nu numai.De ce sa te lasi? N-are legatura nici cu dezvoltarea sanilor.Mai cresc ei, pana pe la 20 de ani...ca sa-i ai mai frumosi, fa gimnastica pentru sani si masaj pentru tonifiere happy

nony
| nony a răspuns:

Ba se dezvolta foarte bine.atat cat nu intreci masura. K, am inteles ca esti fata si ai 17 ani, eu nu inteleg, in loc sa te masturbezi, de ce nu faci sex cu prietenu?
E mai frumos, si mult mai pacutwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca la 17 ani tu nu stii ca se spune corect ''masturbare'', atunci imi dau seama de ce esti singura.insa nu dispera, intotdeuna se va gasi unul care va pronunta la fel. laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Masturbarea nu are nici o legatura cu dezvoltarea armonioasa sau cu cresterea sanilor. Indiferen daca te masturbezi sau nu, vei creste si te vei dezvolta la fel. Si nu incerca sa te lasi de acest obcei fiindca el este absolut normal la varsta ta. Orice fata de 17 ani care este sanatoasa fizic si psihic si nu intretine regulat raporturi sexuale, se masturbeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu exact daca dauneaza sau nu. dar stiu un singur lucru ca ma masturbez si eu si am tot 17 ani. Si eu am incercat sa ma las de acest obicei sa zicem asa dar nu am reusitstraight face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca depinde d asta