| fender92 a întrebat:

De la un timp ma simt foarte rau. In sensul ca am palpitatii, simt cum ma ia cu lesin, dar nu se intampla nimic. e doar in capul meu.cum ma pot schimba? ca mereu cand merg cu metroul imi e sa nu mi se faca rau. si multe altele. Va rog ajutati-ma! DAU FUNDITA SI FOLOSITOR CELUI MAI BUN RASPUNS!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

Exista prea putine detalii in intrebarea ta si prea multe cauze care ar putea determina aparitia unor astfel de simptome.In ultimul timp, se vorbeste de atacul de panica.cam asa pare ce ne descrii tu.Normal ca cel mai bun sfat e un consult medical.

4 răspunsuri:
| Doar1îngeR a răspuns:

Lipsa de calciu/magneziu. De cand nu ti-ai mai facut niste analize?

| valy a răspuns:

Mergi la doctor sa te vada...astea sunt semne de anemiesad

| jana_2486 a răspuns:

Ce ai tu tine de psihiatrie.nu o lua in nume de rau. dar am mai avut cazuri de genul asta.si astea sunt doar niste atacuri de panica, anxietate...

| NPA a răspuns:

Probabil ai lipsa de calciu, magneziu.
Ar fi bine sa faci niste analize.