| Timotei989 a întrebat:

Buna seara, de mic inca ma lupt cu matreata si coji in cap..frizerul mi-a spus de mai multe ori sa ma duc la doctor pentru ca am dermatita dar fiind ocupat cu serviciul de luni pana sambata nu am timp si as vrea daca se poate sa-mi recomandati un sampon sau un tratament ceva pentru a scapa de dermatita.Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Sapunul de sulf este f bun

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru dermatita seboreica, este recoamandat samponul si balsamul cu NIZORAL, pe o perioada lunga de vreme 6-12 luni. Se gaseste doar in farmacii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incercat cu un pad si ulei de masline?
Te dai cu gel sau cu spuma ceva?
Incearca cu uleiul de masline, dar tamponezi cu un pad demachiant, si il lasi un pic 5 min, si iti masezi scalpul cu degetele, apoi mergi sa te speli. happy
daca nu este de la cacaturi cu care te dai in par, 100% va merge si garantez ca nu vei mai avea coji sau matreata, mult timp happy
Daca insa abuzezi de fixative si alte prostii, poti sa-ti iei gandu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai timp sa mergi la doctor (vizita dureaza max 30 de minute) inseamna ca nu e asa important pentru tine.

| Dyalema a răspuns:

Eu am avut probleme mari cu tenul, am făcut tratamente aiurea de capul meu și s-a agravat situația. După ce am fost la dermatolog am rezolvat problema într-o lună de zile. Așa că sfatul meu este să mergi la doctor. Sunt mulți care lucrează la cabinete private după-amiaza. Baftă!