| okei a întrebat:

Buna seara, de mult timp am vrut sa ma duc sa fac skandenberg cu un aparat in orasel, l-am tinut pana la 585 pana cand am simtit cum mi sa miscat ceva in cot un fel de miscare ceva si acum nu mai pot de cot. dupa jumatate de ora de incercare incetisor incetisor
am putut sa imi ating cu varfu degetelor umarul. si nu pot sa intind mana, NU vreau sa ma duc la doctorsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici noi nu vrem sa te duci la doctor. dar trebuie.fiindca nu vrem sa ramai fara mana. tu vrei? da ai tinut mult aparatul ala.cred ca acum e foarte rusinat, si te stie de bun nu-i asa? cred ca tremura cand te vede.mergi la doctor daca vrei sa fii OKEI.

2 răspunsuri:
| unbaiat a răspuns:

Da-te cu fastum gel pana maine dimineata cand trebuie sa te duci la doctor.nu te juca pentru ca nu poti sti daca e doar o simpla luxatie.Ai vrut sa-ti arati muschii ai? I don't want to see

| zaharie a răspuns:

Ieste un fel de crema pentru luxati, intinderi, etc se numeste BEN GAY. intreaba l afarmacie ca si eu am avut o rpobele, mai aveam 4 zile pana la campionatul de fotbal si la un antrenament am sutat si eu si mai unul el mi-a dat cu spitul in degete cand eu am sutat cu latul si mi s-a intors piciorul de la genunchi si toata ziua nu am putut sa il misc si am luat crema aia si in 3 zile mam facut bine si am fost la campionat.