| raspuns2012 a întrebat:

de o sapt si ceva am o durere de cap in spatele capului,durerea dispare apare,, simt si spatele capului amortit mi-e frica sa nu fie o tumoare va rog ajutor sunt disperat! ma si gandesc foarte mult cand nu prea ma gandesc nu ma doare..am luat solpadine am zis ca este curent.dar tot nu a disparut va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| RocKzZ a răspuns:

Salut, pai si eu aveam aceeasi problema uneori. Daca esti mai plinut incearca sa faci mai mult sport pentru ca se zice ca nu ajunge destul sange la creier. Si bea foarte multa apa (2L pe zi cel putin, acum depinde si de tine ). Probabil poate ai dat cu capul undeva si s-a creeat un hematom. Daca e asa trebuie sa faci operatie pe creier dar slabe sanse, trebuie sa te lovesti tare de tot. Cel mai probabil e de la oboseala / tensiune intra-craniana. Pe mine de asta ma durea mai mereu aveam tensiune mare. Cel mai bine zic ca e sa te duci la medicul de familie la un consult apoi sa faci niste analize. Eu mi-am schimbat modul de viata dupa analizele proaste si acum nu ma mai doare deloc. Ma intrebam la inceput de ce ma doare deci cam astea sunt toate motivele. Sper ca te-am ajutat. Funda? ^^

| Copiliţă a răspuns:

Cel mai bine este sa consulti un medic in cel mai scurt timp. Sper sa fii bine!