| raspuns2012 a întrebat:

de o sapt si ceva am o durere de cap in spatele capului, durerea dispare apare,, simt si spatele capului amortit mi-e frica sa nu fie o tumoare va rog ajutor sunt disperat! ma si gandesc foarte mult cand nu prea ma gandesc nu ma doare..am luat solpadine am zis ca este curent.dar tot nu a disparut va rog..sa fie oare de la dinti? am gingia inflamata de un an..nasu imi curge mereu nu stiu sunt speriat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La medic fuga ....marsh? ai grija sa nu fie meningita, ori sa ai tensiune mare.e tare periculos.mergi la doctor.

| EvilThoughts a răspuns:

La doctor cât mai repede posibil.
Asta este singura soluție. Nu mai aștepta, nu este de glumă, cu astfel de lucruri nu te joci.
Nu mai aștepta deloc. Du-te la medic.

| Fiorella18 a răspuns:

Si daca iti spune cineva de aici ca nu e tumoare, te linistesti? Evident, raspunsul il vei avea la medic. Dar nu e bine sa te gandesti la ce e mai rau si nici sa te sperii. Teama inrautateste lucrurile. Mergi cat mai repede la medic.

| beebyy a răspuns:

Nu ai cum sa aflii un raspuns aici pentru ca trebuie sa mergi la medic sa faci niste analize, nu te gandi la tot ce e mai rau, poate nu este asa grav si cu siguranta cu cat te duci mai devreme la medic cu atat este mai tratabil.