| Aannaa88 a întrebat:

Buna seara! De un an ma chinui sa raman insarcinata. Sotul meu are fimoza, oare asta sa fie problema? Luna aceasta am inceput un tratament cu Maca si Vitex.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sotul ar trebui sa se opereze de fimoza si după aia sa reincercati sa concepeti un copil, si fimoza este o cauza pentru care tu nu ramîi insarcinata si trebuie sa vezi tu cum stai cu aparatul genital ovarele sa nu ai ovare polichistice ciclul sa fie regulat, asta presupune vizite la ginecolog sa te consulte, ce varste aveti voi doi, multa sanatate si rugaciunile la Dumnezeu sunt importante dar daca voi doi nu mergeti la medici Dumnezeu nu face in zilele noastre miracole.

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

‭‭Psalmul‬ ‭127:3‬ ‭VDC‬‬
[3] Iată, fiii sunt o moștenire de la Domnul, rodul pântecelui este o răsplată dată de El.
Rugati-va Domnului si apropiati-va de El si veti vedea binecuvântarea Lui in viata voastră

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Sora mea a avut la fel ceva probleme si doctorii au spus ca nu va putea sa aiba copil niciodată si acum are o fetiță nascuta prematur de un an, frumusica foc si ii mulțumeste Domnului pentru ea, de multe ori o striga minune...