| lola111122233 a întrebat:

Buna seara! De vreo 5 zile am o stare extrem de proasta si ma simt foarte moale, sunt diagnosticata si cu anxietate de 2 ani. Ma simt obosita constant si de la oboseala sunt si ametita, respir si destul de greu si de o saptamana nu prea am pofta de mancare. Am cautat pe google (stiu ca e cea mai proasta decizie) si mi-a aparut insuficienta cardiaca iar acum constant cred ca am asa ceva (tin sa mentionez ca am tensiunea constanta 107/70 si nu simt palpitatii sau probleme cu ritmul sau poate ma insel, nu prea am dureri in piept si acum 2 ani cand am facut ekg nu a aparut nimic anormal,asta daca nu a aparut ceva in timp). Maine ma duc la analize sa aflu daca e un deficit de Magneziu/Fier dar daca nu e, ce credeti ca ar putea fi? E posibil sa fie insuficienta cardiaca? *am uitat sa spun, am 19 ani*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Adelina4679 a răspuns:

Nu este vorba in niciun caz de vreo problema cardiaca. Pe google orice mica problema = ceva grav
Sfatul meu este sa te linistesti, probabil este din cauza anxietaţii. Pt asta eu îti recomand Tonotil, este un sirop dulce. Te va ajuta si pentru pofta de mancare si pentru starile de anxietate. Intraba farmacista despre el, nu este nevoie de rețeta