| Ground09 a întrebat:

De vreo saptamana ( sau putin mai mult ) am sesizat un cos de marimi normale pe penis (pe cap, langa preput). La inceput a fost de marimi normale, insa dupa un timp a crescut. Dupa inca ceva timp a aparut al 2-lea exact langa el, iar mai apoi a disparut cel mic. Asta seara am observat ca varful cosului s-a inrosit.
Am citit tot felul de chestii cum ca nu ar trebui sa ma sperii din pricina acestor "cosuri", insa odata cu inrosirea recunosc ca nu prea sunt in apele mele. Am 16 ani, n-am avut niciun contact sexual pana acum, deci chiar nu stiu ce poate sa fie. Aveti voi vreo idee?
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Valentin15 a răspuns:

Am patit si eu e ca un cos normal lasa-l sa creasca etc apoi il spargi daca e un cos care te ustura cand il atingi lasa-l asa v-a disparea el am avut si eu (trust me )