| Gabiițțaa a întrebat:

Buna seara! Din decembrie 2023 ma confrunt cu o urticarie, aparuta in urma unei vacate la o cabana. Prima data aparuse cateva bubite urmand sa se agraveze, urmand sa fac injectii cu cortizon la spital. Eram plina de bube, acum le tin sub control cu Borenar, insa tot apar 2-3 bubite in dif locuri, apar ca o pata rosie sub piele care se umfla. Dupa testele facute la alergolog, reiese ca nu am nicio alergie. Singurele teste care au iesit cu niste valori mai putin crescute sunt ALT/TGO/TGP ceva de la ficat, si indicele homa, intoleranta la insulina..destul de mare, recunosc ca in ultimul am am pus kg pe mine si am mancat destul de haotic. S a mai confruntat cineva cu asa ceva? De o luna sunt pe dieta data de un nutritionist.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Poate e alergie pe fond stres gen adica esti alergic dar nu la alimente, de aceea nu iese la testele de baza ale alergologului!
Mai sunt si alte forme de alergii la acarieni de exemplu, la polen etc

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, vad ca faci ceea ce trebuie, daca ai ajuns la nutritionist si tii dieta.

Eu ti-as recomanda si o deparatizare completa si corecta, fiindca ai toate sansele sa fii luat un parazit intestinal, de la acea cabana, fiindca acesti paraziti dau urticarie si eczeme.

| MarianWLF a răspuns:

Nu ai primit un diagnostic corect din moment ce problema nu a disparut, recomand sa consulti un alt alergolog.