Ati gresit site-ul, ne pare rau dar acesta nu este un site medical, incercati pe site-urile de specialitate.
Multumesc pentru raspunsurile voastre dar eu am incercat sa ma adresez doamnei Doctor Adela Sinodia Rusu...Sa inteleg ca nu am trimis intrebarea unde trebuia? Va rog ajutati-ma
Cel mai adesea, aceste sangerari se datoreaza unei rani pe col, care este o leziune precanceroasa. Este imposibil sa amani vizita la ginecolog atat de mult, mai ales daca nu ai fost la medic in ultimele 6 luni. Luand tratament cu contraceptive, ar trebui sa te vada ginecologul la intervale de maxim 6 luni. Insa, daca cumva de la ultimul test Papanicolaou au trecut mai mult de 6 luni, trebuie sa ajungi la ginecolog urgent. Asta inseamna ca e de preferat in urmatoarele 2-3 zile. Chiar daca nu esti in tara, sunt convinsa ca sunt ginecologi si acolo unde esti. O consultatie urgenta ti-ar putea salva viata, daca am dreptate si ai o rana pe col.
Buna Miha cu toate ca ai gresit categoria eu iti zic asa:
daca ai remarcat sangerari vaginale anormale dupa un act sexual nu sta pe ganduri, ci prezinta-te de urgenta la un consult de specialitate, nu cred ca din toti cei inscrisi in aceasta comunitate, este de profesie medic, poate ma insel, dar cel mai bun sfat, e cel al unui medic, nu ezita si fa cum e cel mai bine pentru sanatatea ta, nu e de joaca cu organele genitale