| Mihail123456 a întrebat:

Buna seara domnilor si doamnelor, am si eu o intrebare la Dumneavoastra, acum 2 aniii de zile am fost plecat in Londra si in statele unite si acolo am dormit 2 saptamini afara pe sub poduri prin parcuri pe strazi in frig cumplit in ploaie zi si noapte si de cand am venit acasa exista o problema in viata mea care ma schimbat complet de atunci cand am venit acasa cam vreo 2 luni dupa ceam venit am avut niste dureri de spate cumplit de dureroase credeti-ma ma sculam la ora 4 dimineata si ma durea spatele de plingeam in genunchi de durere de spate si de atunci am numai junghi in spate sin fata asta e in dreptul inimi niste junghiuri cumplit de dureroase, vreau sa spun ca ce sa fac si ce medicamente sa eau ca sa ma refac fara junghiuri astea.precizez ca nu-s fumator nu-s consumator de alcol absolut de loc si nici cafea nu consum de loc pentru ca vreau sa ma pastrez sanatos. cand eram fumator am zis ca e de la fumat m-am lasat de 1 an si tot asa e doar ca m-am schimbat ca m-am ingrasat de cand nu mai fumez,dar tot persista durerea ce se intampla va rog spuneti-mi ce tratament sa eau, nu ma trimiteti la doctorul de familie ca nu vorbesc cu el, am fost al urgenta ca aveam un junghi cumplit si mi-a spus ca n-am nimic la inima doar ca e o problema la junghi de pe linga inima.Va Multumesc Sarutmainele la cei care vor sa ma ajute sincer! un craciun fericit in familie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil ai o problema osteoarticulara determinata de frig si umezeala. Incearca sa faci niste fizioterapie, gimnastica medicala (pentru asta mergi la un fizioterapeut) si sa te ungi pe zonele dureroase cu ketonal gel.

Bula
| Bula a răspuns:

1. Daca nu vrei sa mergi la medicul de familie, ca nu vorbesti cu el, iti poti schimba medicul de familie (e dreptul tau) si poti alege alt medic de familie.
2. Poti sa-ti faci investigatiile medicale prin clinici particulare, dar contra cost. In acest caz nu ai nevoie de medic de familie, doar de bani suficienti.
3. O investigatie serioasa trebuie facuta pentru elucidarea surselor problemelor tale, iar asta cat mai repede, pana nu apar complicatii. Este posibil sa fii nevoit doar sa-ti schimbi unele obiceiuri de viata si sa nu ai nici o problema medicala.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Deci ai avut bani de avion si viza pentru SUA si acolo nu ai avut bani sa dormi la un hotel? ce poveste cusuta cu ata

Răspuns utilizator avertizat
| suntserios a răspuns (pentru Mihail123456):

Daca era treaba ta nu incepeai intrebarea cu precizarile alea, iti spuneai doar problema concreta

| ALGator a răspuns:

Pot sa treacă de la sine. Nu sta la pat, mergi, fă mișcare cel puțin 30 minute pe zi.
Numai dacă ai dureri mari poți să iei calmante de excepție 2 paracetamol de 500 mg max de trei ori pe zi. Calmantele nu "vindecă".
Ai încredere că se rezolva. Sănătate!

| Psychothic a răspuns:

Cel mai probabil din cauza frigului.
Nu vreau sa te judec si nici nu vreau sa te simti ofensat, dar de ce ai fost nevoit sa dormi pe strazi? Ai plecat fara bani acolo sau ce s-a intamplat?
In orice caz, ti-ai facut-o cu mana ta si aici ma refer ca ai stat inconstient in acele conditii mizerabile, distrugandu-ti sanatatea.
Zilele alea de stat in frig si ploaie pot avea urmari grave si probabil la tine e ceva, daca spui ca de 2 ani ai acele dureri ingrozitoare.
Repede la medic, explica-i totul detaliat, cu calm si urmeaza sfaturile lui.
Documenteaza-te pe internet sa mai aflii unele chestii dupa ce iti pune un diagnostic si ar fi bine ca in urmatoarea perioada sa ai maxima grija de sanatatea ta si sa nu mai stai niciun pic in frig si ploaie.
Imi pare sincer rau ca a trebuit sa suporti asa ceva.
Toate gandurile numai de bine si sanatate multa!
Nu ar strica sa ''conversezi'' putin cu Dumnezeu si sa te rogi sa te ajute sa scapi de acele dureri, impreuna cu medicul bineinteles.Ca nu prea se poate fara unul sau altul in cazul tau.
Craciun fericit si sper din tot sufletul sa te faci bine!

| Daniel_Gâlea_1981 a răspuns:

E o răceală puternică reumatism cronic cere în farmacii ketonal sau altceva pentru reumatism de oase.