| Frogie a întrebat:

Bună seara,dragilor! Am o nelămurire în legătura cu sănătatea mea. Încep prin a vă povesti prin ce am trecut în ultimul timp. Totul a început cu niște ameteli,tulburări în comportament și stare de irascibilitate constanta. Am mers la medic pentru analize, analize de sânge ok cu excepția leucocitelor mărite care arătau o infecție în sânge. trimisa la neurolog și apoi la orl mi se descoperă sindrom cefalee asociat cu vertij, rino sinuzita cronica + deviație de sept. Primesc tratament,nimic nu se amelioreaza. În ultimul timp la soare vad niște picatele pe globul ocular care mă împiedică în a vedea corect. Obosesc foarte repede în ultimul timp iar ritmul cardiac accelerează la fiecare mișcare. Chiar și în pat noaptea. Nu știu ce sa mai fac, unde sa mă mai prezint. pe lângă toate astea,mă confrunt cu dureri de mușchi și spate, am nevoie de câteva păreri. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Ce va de genu am si eu dar pe mine ma doare capul ingrozitor si vederea era afectata era inainte tratament. Tie ce tratament ti-au dat?..
Probabil ca de la acea deviatie de sept creierul nu primeste destul oxigen si de aceea ai problemele astea. Aceasta problema se opereaza.

| Frogie explică (pentru danutzu96):

Fac tratament cu Betaserc si Quarelin pentru vertij. Pentru celelalte probleme am terminat tratamentul cu Sinupret si antibioticul Zinnat. Acum iau Ibusinus si Avamys pentru sinuzita.

| danutzu96 a răspuns (pentru Frogie):

Asteapta si vezi ce se intampla dupa tratamentul de sinuzita. Daca tot nu te simti bine nu ai decat sa schimbi medicul. Si la mine s-a incercat mai multe tratamente pana la urma am ramas pe un antieplileptic care se foloseste si in migrena.

Răspuns utilizator avertizat
| danutzu96 a răspuns (pentru VeraTPU):

Da, este corect pentru simptomele lui Frogie.

| danutzu96 a răspuns (pentru VeraTPU):

Da, pot incerca de ce nu. Dar sa se "pupe" cu topiramatele (tomapax). Am incercat si alte medicamente si suplimente si am avut suprize (chiar la banalul nervocalmin, vitamina C in anumita cantitate, aspirina ). Prospectul este cam gol in ceea ce priveste compatibilitatea cu alte medicamente.