Nu-i apendicita, fiindca durerea este in partea dreapta jos, la incheietura piciorului si este de intensitate mare si tine tot timpul, ori la tine durerea este in abdomen in partea dreapta, adica la ficat si colecist.
Peritonita este imposibils a fii facut, ca mureai in cateva ore, a dupa ce se spargea organul.
Asadar, a fost o enterocolita banala, cauzata de mancarea nesanatoasa pe care ai mancat-o acum 6-7 zile.
Chiar nu are sens sa inventezi boli pe care nu le ai, doar din imaginatia ta, mai ales ca ai vazut un chirurg care te-a consultat si ti-a spus clar ca nu ai apendicita.
S-ar putea să aveți dreptate, dar voiam niste păreri totuși...mă gândeam că poate nici chirurgul nu putea să își dea seama la palpare daca am sau nu....astăzi seara fac 7 zile de atunci, in astea 7 zile dădeam în peritonita dacă aveam apendicita, nu?
Chirurgul nu are cum sa se insele, ca doar asta face toata ziua, pune mana pe burta omului si cand il deschide stie cu precizie ce are inauntru.
Chiar si dupa simptomele descrise de tine aici, noi care nu suntem medici tot iti spunem ca nu-i apendicita, fiindca nu te doare stomacul de la ea, dar te doare burta jos, la stinghia piciorului si durerea este atat de dura ca urli de durere. Ori tu nu ai avut nimic de acest fel, deci raman la parerea ca medicul nu s-a inselat, si ai doar o banala enterocolita, de la mancare proasta, grasa si nesanatoasa.
Se impune regim alimentar serios pentru 2-3 saptamani si vei fi bine.
Tu sti ce-i aia peritonita? Crezi ca poti trai si manca normal cu un asemenea lucru?
Ai deranjat cu ceva mai multe organe: stomacul, ficatul si fierea.
Deci credeți că este imposibil sa am peritonita și să am pofta de mâncare, nu?