| Gabidan2000 a întrebat:

Este normal ca testiculele sa se întoarcă invers? Uneori pățesc asta si îmi e frica de venele din el.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Dacă nu există disconfort, eu zic să nu te îngrijorezi.

| patrik986 a răspuns:

Sa iti explic cum sta treaba..si eu pateam exact la fel m-am dus la medic a zis sa nu ma ingrijorez cat timp nu ma doare (este normal sa se miste, gandeste-te ca testiculele sunt ca intr-un balon umflat cu aer si ele se misca in el), dupa cateva saptamani a inceput sa ma doara rau.dar raaau de tooooot si a inceput sa mi se invineteze, am mers la spital la urgente m-a consultat o asistenta (NU TREBUIE SA ITI FIE JENA, decat sa ramai fara ele...), si a chemat de urgenta medicul, mi s-a facut o ecografie doppler si se pare ca am avut torsiune de testicul si m-a operat de urgenta pe la 2 noaptea, operatia a durat cam o ora deoarece a fost destul de grav, s-a rasucit testiculul drept de 4 ori si nu mai primea sange deloc, mi-a zis medicul ca daca mai stateam acasa o ora l-as fi pierdut, deci sa nu te ingrijorezi daca mai fac ele tumbe pe acolo sau ceva ca nu este nicio problema doar sa iti faci griji cand te doare rau.

| Gabidan2000 explică (pentru patrik986):

La ce vârsta ai pățit asta?

| patrik986 a răspuns (pentru Gabidan2000):

15

| G510 a răspuns:

Atâta timp cât nu te doare, da... adică eu nu văd care ar fi problema, testiculele se mișcă, unora le și ''urcă''. Stai calm ^_^

| Gabidan2000 explică (pentru G510):

Deci cum sa zic se întoarce invers cu,, capul in jos " ca sa zic asa cu epididimul in jos. E normal? Am citit ceva de torsiune de testicul si de aia îmi este frica

| G510 a răspuns (pentru Gabidan2000):

Dacă chiar așa de tare îți este frică atunci du-te să te consulte un medic...ce să zic. Eu tot nu consider că ar fi o problemă până nu te doare.