Sa iti explic cum sta treaba..si eu pateam exact la fel m-am dus la medic a zis sa nu ma ingrijorez cat timp nu ma doare (este normal sa se miste, gandeste-te ca testiculele sunt ca intr-un balon umflat cu aer si ele se misca in el), dupa cateva saptamani a inceput sa ma doara rau.dar raaau de tooooot si a inceput sa mi se invineteze, am mers la spital la urgente m-a consultat o asistenta (NU TREBUIE SA ITI FIE JENA, decat sa ramai fara ele...), si a chemat de urgenta medicul, mi s-a facut o ecografie doppler si se pare ca am avut torsiune de testicul si m-a operat de urgenta pe la 2 noaptea, operatia a durat cam o ora deoarece a fost destul de grav, s-a rasucit testiculul drept de 4 ori si nu mai primea sange deloc, mi-a zis medicul ca daca mai stateam acasa o ora l-as fi pierdut, deci sa nu te ingrijorezi daca mai fac ele tumbe pe acolo sau ceva ca nu este nicio problema doar sa iti faci griji cand te doare rau.
La ce vârsta ai pățit asta?
15
Atâta timp cât nu te doare, da... adică eu nu văd care ar fi problema, testiculele se mișcă, unora le și ''urcă''. Stai calm ^_^
Deci cum sa zic se întoarce invers cu,, capul in jos " ca sa zic asa cu epididimul in jos. E normal? Am citit ceva de torsiune de testicul si de aia îmi este frica
Dacă chiar așa de tare îți este frică atunci du-te să te consulte un medic...ce să zic. Eu tot nu consider că ar fi o problemă până nu te doare.
Adi_5561 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: