Da, trebuie sa ajungi la un anumit prag, altfel nu se poate scoate discul care este inca ancorat in inelul discal fara a distruge complet vertebra. Adica operatia se face numai de la un anumit nivel incolo, cand discul s-a eliberat din inelul discal.
La Cluj este Clinica de ortopedie si chirurgie minimal invaziva - ORTOMED-AB, cu un medic renumit, cu experienta de 25 de ani numai in chirurgie minimal invaziva, membru al Asociatiei de Chirurgie Minimal Invaziva a Herniei de Disc din Marbella in 1986 si, distins cu diploma de onoare UNESCO pentru activitate medicala. Poate ca ar fi bine sa iti faci o programare sa iti spuna exact ce problema ai si cum o poti trata. Am fost la el pentru ca am si eu 2 hernii de disc. Crede-ma ca ma simt bine acum si sunt tare multumita. Daca doresti numele medicului si un numar de telefon, ti-l trimit in mesaj privat.
Incearca la cluj Clinica de ortopedie si chirurgie minimal invaziva - ORTOMED-AB, o programare la dr Craciun e 60 lei. eu miine ma duc daca te intereseaza mai vb.
Si eu am o hernie de disc care nu se opereaza in starea sta pentru ca nu e de operat. E o stare incipienta si prefer sa ma ingrijesc decat sa ajung la cutit.